Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vyhodnocení

23. 9. 2010

I tentokrát se v SONPu sešlo hojně povídek, za což jsem ráda a všem autorům děkuji. >_<

Sice jsem doufala, že bude trochu víc povídek od každého tématu, ale jaksi se mi to opět nesplnilo. xD Nicméně nevadí.

Zjistila jsem, že tentokrát jsem nebyla tak "tvrdá" v hodnocení jako v předchozích soutěžích. Buď to znamená, že měknu, nebo že si autoři (pokud již jednou do SONP psali) si z mého hodnocení něco odnesli. :)


Tak a tady už je samotné hodnocení: 

 

Za dverami kniznice - Lilith-sama

 

secret-wishes.blog.cz

 

Jojjito

 Z této povídky mám, upřímně řečeno, smíšené pocity. Ze začátku mě moc neoslovila, lépe řečeno - zdála se mi nudná. Avšak ke konci se to trochu rozjelo k lepšímu. Osobně si myslím, že ta pasáž s intimním sblížením dvou hlavních aktérů je nejlepší z celého děje. Takže jediná scéna, která stála za to byla ta poslední. Zvláště ten humor na konci, podle mně mohl být i v celé povídce, nebo si myslím, že by jí tím obohatil.

Jediné, co se mi líbilo nejméně, bylo opakování pasáží. Chápu, že se autorka snažila nám popsat pocity obou aktéru v jedné stejné situaci (viz scénka přicházejícího Ericka a Rebeky do třídy, nebo rozhovor v knihovně s knihovnicí), ale i tak to bylo jediné, co jsem tam neocenila. Povídku bych zařadila zatím na takový průměr. Ten lepší.

 Známka: 2

 Keiro

  Klasické schéma – dva lidé co se milují, ale vzájemně o tom neví – odmítají, nebo se bojí, si to říci. Jeden si snaží dokázat, že ve skutečnosti není na kluky, druhý zase, že si ho v podstatě nezaslouží.

Známé, přesto dobrý nápad. Povídka se mi líbila, i když by se mohla zdát klišoidní. Celkový dojem z povídky mi ovšem trochu zkazil konec. Přijde mi, že se tam moc nehodí. Řeknou si, že se milují a hned se spolu vyspí… Nene, to není schéma pro mě.

Jinak příběh hezký, ale možná by zasloužil trochu rozvinutí.

 Známka: 2-

 Koťátko

   No jen tak pro začátek už si ji ani moc nepamatuju takže mě rozhodně nezaujala natolik abych si ji užila. Jediné co se mi líbilo bylo, že měl tajemství v knihovně. Jinak nezajímavé.

 Známka: 3-

 

Sedm x sedm x sedm - Kira

 

shin-yukiyuki.estranky.cz

 

Jojjito

 Co k povídce dodat??? Líbila se mi. Autorka, předpokládám, že to byla pisatelka ženského pohlaví, výstižně v povídce vystihla lidské neduhy. Líbilo se mi jak, je vylíčila (charakterizovala). Hezké bylo i sblížení mezi Dantem a Chtíčem, jen bych ho více rozvinula. Nápad to byl dobrý, žádné klišé.

 Známka: 1-

  Keiro

 Došla mi slova… Povídka byla moc krásná a ačkoliv byla tak kraťoučká vůbec jí to neubralo na čtivosti a zajímavosti. Na místě hlavního hrdiny, bych si taky vybrala chtíč. ;-)

Líbil se mi popis postav – hlavně hříchů samozřejmě – a jejich oblečení a chování. Dobře vystiženo a skvěle napsáno.

Tleskám!

 Známka: 1*

 Koťátko

 Opravdu moc se mi tahle povídka líbila, velmi zajímavé téma, ne dlouhá, ne tak krátká na to aby se to zdálo moc urychlené. K tématu bych řekla, že je moc dobře vybrané a hlavně moc hezky napsané, spousta záhad jako např. kdo je vlastně člověk, který příběh vypravuje a jak se k němu hříchy vlastně dostaly..

 Známka: 1

 

Hříchy andělů - Akyra

 

http://www.tajny-svet.estranky.cz/

 

Jojjito

 Musím říct, že jsem s touto povídkou spokojená. Je to čím dál tím lepší. Nápad a celkový námět povídky mě moc zaujal. Napsat o vzájemné a intimní lásce mezi andělem a ďáblem shledávám jako skvělý nápad. Zpracováno je to velmi dobře. Vůbec jsem se nenudila, moc jsem se nasmála.Věcná škoda, že to bylo tak krátké. Klidně bych byla pro román, určitě bych si ho přečetla. Jsem nadšená. :D

 Známka: 1

 

Keiro

 Moc hezká povídka. Část nebe člověka donutí k zamyšlení a pohladí po duši, část peklo jednoduše pobaví (nejlepší hláška povídky - Satan má zase jednu z těch svých nálad a já jsem nejspíš hromosvod, povzdechnu si, a aniž by se mnou hnul jeho řev, podívám se na něj bez zájmu.), část země přesvědčí, že ještě má cenu věřit na zázraky.

Krásná povídka, která opravdu pohladí po duši a ještě potěší happy endem. A hlášky pekelné, nebo spíš Leandrovské, jsou prostě dokonalé! Hm a představa Satana s Gabrielem vyvolává nejrůznější představy a náměty. ;-) Asi se nad tím zamyslím. J

 Známka: 1

 
Koťátko

Takže tahle povídka má klasické andělské téma, ve kterém se do sebe zamilují dvě naprosto nesmiřitelné postavy. I přes typické téma mě, ale velice zaujala a také jsem se dost pobavila (viz Satan :-D) Obě postavy se mi líbily a svým chováním byly naprosto odlišné, měly společné jen jedno. U těchhle povídek se mi líbí to, že ani jeden nikdy nic nevzdá. Není toho moc, co bych měla vytknout. Líbila se mi.

 Známka: 1-

 

Černé třešně - Garou

 

garou-tan.blog.cz

 

Jojjito

 Byl to, ale dlouhý příběh. Některé pasáže se mi zdály nezajímavé, jiné se mi líbili víc. Každopádně je to krásný příběh, méně obvyklý a dalo by se říct, že i dobře napsaný. Má spád a děj. Dá se říct, že by mohl být i reálný. Nechybí tu ani humor. Vztah mezi oběma aktéry se postupně rozvíjí, nic není urychlené. Je tam i intimní sblížení, zdá se být reálné i s ohledem na prostředí, ve kterém se odehrává.

 Známka: 1

Keiro

 Velice osvěžující povídka. Nápad chlapce na útěku, kterému pomůže kluk z ulice je velice originální a moc se mi líbil. Jejich setkávání a břitký humor; některé hlášky Zacka byly dokonalé, povídku příjemně oživili. Navíc se ukázalo, že nejsme tak bezbranní vůči lidem, co „nás“ tyranizují. I když ho zabil… I otevřený konec se mi tady líbí. Každý si může domyslet, co se dělo dál. Zavolal Comeiovi, přemluvil ho, aby odešel s ním? Setkali se ještě někdy? Ještě se mi moc líbil ten důvod, proč mu dával pytlík třešní, přiznám se, že tenhle důvod by mě nenapadl!

Moc pěkné!

Známka: 1

Koťatko

Tato povídka mě ani nenadchla ani mě moc nezaujala. Hezké bylo to, že nebyla uspěchaná a se zajímavým tématem, než je klasické soužití dvou "chlapů". Ale to je vše, co se mi na ní líbilo, určitě bych si jí za delší čas nezapamatovala. Takové neurazí, nenadchne.

Známka: 3

 

Pohár vína - Broskyňka

 

http://www.animeisparadise.estranky.sk/

 

Jojjito

 Upřímně, musím přiznat, že jsem měla problém tuto povídku přečíst - jazyková bariéra, která není autorčinou chybou. To je můj problém. Přesto jsem to dá se říct úspěšně zvládla, udělala jsem jsi kafíčko, vzala si koblihu a dala se do čtení. Příběh je velmi rozmanitý, málo typický. Máme tu i nadpřirozené postavy (andělé). Je dlouhý, srozumitelný. Líbil se mi. Je tam děj, scény jsou dobře napsané, je to smutný příběh s trochou dávky humoru, ale pěkný.

 Známka: 2

 

Keiro

 Tahle povídka mě velice chytila za srdce. Smutná, sladko-hořká a dokazující, jak slepá může být láska a touha po ní. I když v hloubi duše Lucas cítil, že to není možné, že to nemůže být jeho Chris, jak moc chtěl, aby to tak bylo, že tomu uvěřil.

Jenže pak přišla rána společně s bolestí. Fyzickou i tou psychickou. Přesto, že přišel o křídla, která zjevně miloval, dokázal začít od nuly. Dokázal se zvednout a žít dál!

Bravo!

 Známka: 1

 

Koťátko

 Povídka se mi moc líbila,jak už naznačuje hodnocení. Jediné co mi trošičku vadilo bylo to, že byla tak dlouhá. Četla jsem ji nadvakrat. Ale to nic nemění na tom, že byla velmi dobře napsána, jak začátek tak konec. A tohle téma mě vždy zaujme. Můj favorit byl asi Chris.:) Byla hezká

 Známka: 1-

 

Michelova zrada - Elrian

 

elrian.estranky.cz

 

Jojjito

 Co na povídku říct???? Dobře napsaná povídka, i slohově. Jenom mi tam něco chybí. Více děje. Takhle se mi zdá jednotvárná. Což upřímně je veliká škoda, protože jsi myslím že autorka měla spoustu možností, jak jí více rozvinout. Námět této povídky je totiž hodně zajímavý, a kdyby autorka více rozvila děj byla bych s ní spokojená.

 Známka: 2-

 

Keiro

 Zajímavý námět. Moc zajímavý. Nicméně také velice krátký. Jen si myslím, že Enfantine odpustil moc rychle. Chápu, miloval Michela, ale pokud ten zradil, a nejen Enfantina jako takového, ale i vlastní ideály, zasloužil si trochu utrpení. Rozhodně za toho půl roku, kdy byl jeho milý naprosto zoufalý ve vězení.

Chtělo to více rozepsat.

 Známka: 3

 

Koťátko

Tahle povídka se mi nijak zvlášť nelíbila a absolutně mě nezaujala. Nic zrádného jsem tam nenašla, bez ohledu na název. Byla příliš krátká na to abych se vůbec začetla a vnímala slova. Jediné, co se mi na ní líbí, je tedy pouze název. :)

 Známka: 4

 

Tanec stínů - Lady Shadow

 

nihility.blog.cz

 

Jojjito

 Moc pěkné. Sexy povídka, alespon Walterův sen se mi líbil nejvíce z celé povídky. Přesto ten konec pro mě postrádá smysl, myslím to v tom smyslu, že mohl být jiný. Zdál se mi málo zajímavý i přesto, že je dobře slohově napsaný, jako celá povídka.

Známka: 1-

 

Keiro

 Jsem mimo… Upřímně řečeno, povídka je skvělá. Moc se mi líbila, ale ten konec pro mě byl trochu šok. Vypadalo to, že se s ním setká, a vše bude ok. Jenže najednou zjistím, že stojí uprostřed ohořelého klubu, vidí – nebo si spíš představuje – Tanečníka-Anděla, který zde zemřel snad nejkrutějším způsobem, co existuje. Uhořel.

Velice dobře napsané. Jen to dokazuje, že po nádherném snu, přijde kruté probuzení a realita už není tak snová.  Možná se měl majitel více snažit, dávat větší pozor, na to co podepisuje… Mohl tomu zabránit? Nebo si to jeho anděl prostě nepřál?

 Známka: 2

Koťátko

Konec měl zajímavý spád událostí, ale to bylo tak všechno, nezajímavý děj, celkově nic moc. Trošku nepochopitlené skoro jsem to nedočetla. Takové nemastné neslané.

 Známka: 3-

 

Bohové, proč? - Sax

 

sax-say.estranky.cz

 

Jojjito

  Nejprve bych ocenila ten nápad jež příběh doprovází. Tato povídka splňuje veskrze všechny požadavky. Jedná se tam o intimním vztahu obou můžu, nechybí tu děj, který je pestrý, ale ne náročný. Je tu vidět obrovská láska mezi hlavními aktéry. Avšak s nedobrým koncem, tudíž smrtí jednoho z nich. Je to krásný, ale tragický příběh, plný emocí. Nejvíce tu převládá láska a bolest. Líbí se mi v jaké době se tento příběh odehrává, mezi rozdílnými společenskými vrstvami. Pán - otrok. Málo obvyklý příběh s nadějným koncem. Sen, který budoucnost předpověděl.

 Známka: 1

 

Keiro

 Nečekejte ode mě nějaké smysluplné hodnocení… Já totiž mám totálně vymetenou hlavu. Sax! Za tohle tě ztrestám! Mohla jsi mě varovat, že od cca páté strany budu brečet jako želva až do konce.

Povídka byla nádherná. Bohužel také nesmírně smutná. Tak protknutá minulostí, bolestí těch, co neměli práva, co se nedokázali ničemu bránit. Upřímně doufám, že Hunej došel na druhou stranu a dával pozor na svého pána.

Omlouvám se, ale nic víc ze sebe nedokážu vymáčknout…

 Známka: 1*

 

Koťátko

 Povídka se mi líbila, měla optimální délku a klasické téma, které je ale zajímavě rozvedeno. 2- dávám za celkem nezáživný konec, který sem skoro nepřelouskala. Líbilo se mi i prostředí ve kterém je příběh odehrán. A ukázka toho že homosexualita se nikdy nepovažovala za přirozenou a normální věc..

 Známka: 2-

 
Amor non celatur - Lex-san

 

lex-san.blog.cz

 

Jojjito

 Autor celkem výstižně vylíčil pocity obou hlavních aktéru, zapojil do děje vášeň, ukázal, že láska znamená i starost. Láska se neutají - výstižné heslo, kterého se držel. Zaměřil se na obě postavy. Vedle lásky je tu i příběh,ve které se objevuje i nemoc, kterou nám málo specifikoval, alespoň bych se ráda dozvěděla čím přesně Samael trpěl. Ale na druhou stranu tomu tak velkou váhu nepřikládám. Povídka je dobře slohově napsaná,pochopitelná,dobře představitelná. Zápletka příběhu je originální,méně obvyklá.

 Známka: 2

 

Keiro

 Velice příjemná povídka. Upřímně musím říct, že u mě má autor velkou hvězdičku za to, že si vybral právě téma „hrabátek“.

Povídka je opravdu vydařená, líbí se mi i rozdílné pohledy na situaci. A přiznám se, že mě okouzlil doktor William. Ta jeho samolibost a přitom… Ale hrabě se k Samaelovi hodí víc. Jen na okraj, Samael, nádherné jméno.

Prostě skvělé!

 Známka: 1

Koťátko

 Ehm, povídka byla hezká, opět klasické téma (ale přiznejme se že se mi to líbí :))ale jediná chyba byla asi ta že mě příliš nezaujala. Měla jsem ji přečtenou hned a asi by mi s ostatními rychle splynula, což je škoda, je to hezky napsané.

 Známka: 2

 

 

Láska mezi kapkami deště - LoLo

 

anime-a-povidky.blog.cz

 

 

Jojjito

 Upřímně jsem na rozpacích.Typicyý obvyklý příběh .Setkání dvou lidí,stejného pohlaví,jež jsou jsi sympatičtí.Zamilují se do sebe a plánují.Začíná důležitá etapa v jejich životě.Začnou spolu bydlet.Reakce rodičů chlapce jsou předvídatelné,reálné.Takže povídka vyzní klišoidně.Objevuje se tu tajemství,které povídku trochu zpestří,avšak upřímně jsi myslím,že bych v této povídce vynechala.Rozvinula bych ji jinak.Jednoduše řečeno bych tajemství,které měl Miky,do tohoto příběhu vůbec nemísila.Podle mě sem nepatří.Ale jinak celkem milá povídka..

 Známka: 3

 

Keiro

 Upřímně nevím, co si o téhle povídce myslet. Nápad je moc hezký, dva mladí lidé, kteří se setkali, zamilovali, začali spolu bydlet. Typická reakce rodičů na zjištění, že jejich skvělý syn, není zas tak skvělý.

Povídka byla moc hezká, ale z nějakého důvodu mi přišlo, že „tajemství“, které měl Miki se do příběhu moc nehodí. Ani pořádně nevím proč, nedokážu to pořádně vysvětlit. >_< Omlouvám se autorovi.

Celkový dojem z povídky je takový smíšený.

 Známka: 3

 

Koťátko

Námět dobrý, i když obvyklý. Nicméně bez překvapivých zvratů, tajemství Mikiho nic moc. Přesto se povídka dala přečíst a byla svým způsobem i zajímavá.

     Známka: 3

 

I Bibli napsali jen lidé - Fialový puntík

 

puda-plna-harampadi.estranky.cz

 

Jojjito

 Povídka ,která mě moc nenadchla.Děj se většinou odehrává v nemocnici,pro mě zcela domácím prostředí.Pacient a lékař.Většinou se v prostředí nemocnice setkáváme s lékař a sestra, lékař a pacientka, sestra a pacient… .Musím uznat, že jejich sblížení bylo komplikované, rozvíjelo se. Pro mě málo reálný příběh. Na jedné straně tu máme chlapce, jež vyrůstá v prostředí, kde je méně obklopen láskou jen pro to, že miluje muže. Na druhé straně je tu muž – lékař, který je pro něj oporou. Nakonec skončí spolu,takže svým způsobem šťastný happy end. Nechybí tu děj. Milá - relaxační povídka. Trochu zpomalená. Oceňuji skvělé slohové zpracovaní, promyšlené dialogy...

 Známka: 2

 

Keiro

  Moc krásná povídka. Hodně se mi líbilo zapojení bible i názor doktora. Jerzyho rodina reagovala tak, jak by reagoval každý křesťan (nebo alespoň většina). Vlastně může být „rád“ jak to dopadlo. Ve středověku by ho pravděpodobně upálili. Což ale neznamená, že chování jeho rodiny schvaluji!

Musím hodně pochválit i vysvětlení o knize, kterou dostal. Já se přiznám, že ke mně se tento dojemný příběh nedostal, takže bych nevěděla o co v knize jde.

Jediné co se mi „nelíbilo“ je konec. Sice to v podstatě dopadlo happy endem, ale přesto bych tam dala alespoň zmínku, třeba o tom, jak mu doktor otevřel. Ale to jsem já. >_<

 Známka: 1-

 

Koťátko

 Za prvé mínus je pouze jen kvůli chudému závěru, chybělo mi tam jejich setkání když k němu přišel. Tahle povídka me zaujala už na první stránce. Moc se mi líbil námět. A taky téma celé povídky, rodiče kteří kvůli víře ztratí vlastního syna, hloupost. Ale skvěle napsáno.

Známka: 1-

 

Firma - Arrianne

 

bez stránek

 

Jojjito

 Velmi poutavý příběh.Zajímavý.Postava Daniela mě okouzlila,tento typ muže se mi moc líbí - hezký, úspěšný, chytrý, sexy.Chris je zase mladý muž,který působí nezrale,ale má jasno ve svých citech a bojuje za ně.Jeho žárlivost je pochopitelná,milovat muže pro,kterého je přednější kariéra a pověst není zrovna lehké.Celkem pestrá povídka,trochu předvídatelná – přesto se tam objevil moment překvapení:Děj je situován do moderního prostředí.Dialogy mezi postavami působí věrohodně a jsou velmi dobře napsané.

 Známka: 2

 

Keiro

 Na tuhle povídku mě napadá jediné: ňu ňu ňu. To je tak strašně roztomilé. V jednu chvíli jsem brečela smíchy, v další zase smutkem. V jednu chvíli jsem myslela, že Daniela nějakým způsobem zavraždím – to když to vypadalo, že bude s tou holkou (jméno si nějak nemůžu vybavit).

Takže povídka se mi moc líbila, byla vtipná, ale byli v ní i části, které svíraly vnitřnosti a dávali nám napjaté očekávání. A naprosto úžasný byl ten konec! :)

 Známka: 1-

 

Koťátko

 Povídka byla hezká, vyzařovalo z ní hodně citů a emocí. I tady mohu říct,že klasické tema se mi líbilo. I závěr správně ukončeny. 2- dávám proto,že ostatní se mi líbily víc a abych to nějak rozlišila. :)

 Známka: 2-

 

 

Kdo je tu bez viny - Wendy A. Darling

 

zatraceni-snilci.blog.cz

 

Jojjito

 Velmi pěkná povídka.Dobře se čte.Je plná romantiky a vášně.Je plná lásky jež byla inspirací a tragedie jež byla též inspirací,ale jiným směrem.Osudu neporučíš.

 Známka: 2

  

Keiro

 Originální nápad zapojit do příběhu múzy! Toto se mi velmi líbilo. I to, že byl básník. Nicméně děj už mě tolik neuchvátil. Klasický případ toho, kdy se hlavní aktéři bojí svůj vztah ukázat okolí a skrývají ho. „Samozřejmě“ se o nich někdo doví a příběh končí smrtí jednoho z nich.

Toto se mi však líbilo to se musí nechat. Obzvlášť proto, že ho zabila vlastní sestra. Občas trnou vlasy hrůzou, kam až ta nenávist může dojít, že? I nástup druhé múzy byl velice zajímavý.

Nejvíce se mi líbily verše na konci příběhu!

 Známka: 2-

 

Koťátko

 Zatím asi jediná která může být konkurencí pro sedm x sedm. I když ostatní se mi taky moc líbily. Tahle má v sobě opět něco zvláštního, neskutečně tajemného a prolíná se to do klasického seznámení dvou mladíků. Líbí se mi. :)

 Známka: 1-

 

Zaprodán - Bea

 

stripky.estranky.cz

 

Jojjito

 Upřímně, vůbec nevím co k této povídce dodat. Mám z ní rozporuplné pocity. Na jednu stranu se mi líbila a na druhou se mi zdála trochu nudná, málo děje.Přesto chválím, líbili se mi tam scény s ďáblem, i to intimní sblížení. Přesto bych ještě více rozvinula děj, více bych se chtěla dozvědět o postavách atd ...

 Známka: 2

  

Keiro

 Okouzlená. To je jediné slovo, které mě napadá a které jediné dá tomuto hodnocení smysl. Povídka je nádherná. Neobyčejná, neskutečně nádherně napsaná a naprosto uvěřitelná. Jako by člověk nahlédl do historie té neobyčejné knihy. Do života toho, jež tuto knihu sepsati měl.

Jako by sám ďábel nám tuto povídku seslal, abychom pochopili… Věděli… Sama jsem tuto knihu mohla vidět na vlastní oči, spatřit obrázek, jež sám ďábel malovati měl.

Povídka mě prostě okouzlila. Nesmírně se mi líbilo, jak byl slohově sepsána. Jako by autor stál vedle Heřmana a vše sledoval. Díky tomu jsme se i my ocitli v zamčeném skriptoriu a mohli zažít tento neobyčejně kouzelný příběh.

Smekám!

 Známka: 1*

 

Koťátko

 Líbila se mi moc, dvojku dávám opět za to že v porovnání s ostatními se těžko soudí:) Měla moc zajímavé téma, tím spíš že ďáblovu bibli znám. Zdařile ukázáno jak mohla býti napsána či doopravdy napsána byla. A co si budeme povídat ďáblíky mám vždycky ráda. Takovéto téma by mohlo být častější. I řekněme starší jazyk tam byl správně.

      Známka: 2

 

 

Tak toliko k hodnocení poroty a mému. Teď je na řadě vyhodnocení čtenářů, jak se povídky líbili jim a která vlastně nakonec vyhrála! :)

 

Čtenářské hodnocení

 

1. místo - Bohové, proč? - Sax

2. místo - I Bibli napsali jen lidé - Fialový puntík

3. místo - Láska mezi kapkami deště - LoLo

4. místo - Firma - Arrianne

5. místo - Hříchy andělů - Akyra

                - Sedm x sedm x sedm - Kira

6. místo - Černé třešně - Garou

                - Pohár vína - Broskyňka

7. místo - Michelova zrada - Elrian

                - Zaprodán - Bea

8. místo - Kdo je tu bez viny - Wendy A. Darling

9. místo - Amor non celatur - Lex-san

10. místo - Za dverami knižnice - Lilith-sama

                  - Tanec stínů - Lady Shadow


Všem zúčastněným moc děkuji za účast, všem vítězům srdečně gratuluji a doufám, že budete mít radost z diplomů. ;-)

 

P.S.: Moc se omlouvám za občasnou nesourodost ve formátování. Bohužel se mi nepodařilo zkloubit word a estranky a někde to prostě ujelo. :( Vím, že je to ošklivé na pohled, ale lépe už se mi to nepodařilo udělat... Tak mě za to nebijte. :-)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Děkuji

(jojjito, 27. 9. 2010 7:48)

Krásný den všem,
jako jedna z porotkyň chci všem zůčastněním moc poděkovat.Vaše povídky byly pro mě inspirující.Velice příjemně zpestřily mé dny.Patří vám můj obdiv:D
A co dodat na konec - Jen pokračujte dále,ráda bych jsi v dalším SONP přečetla vaše díla :D
Ještě jednou všem moc děkuji.
Také musím poděkovat Keiro za úplně bezchybnou spolupráci.Děkuji,že jsem se tohoto mohla zůčastnit a těším se dál :D))))

Re: Děkuji

(Keiro, 27. 9. 2010 21:44)

To spíš já mám za co děkovat! :) Jsem ráda, že naši spolupráci, protože nám to šlo skvěle! :) Těším se na další. xD

no woooow

(Kira, 25. 9. 2010 23:39)

vůbec sem nečekala, že se vám to bude tak moc líbit, dámy porotkyně! teď se bojím psát do další, abych nepoklesla.... děkuju vám moc :)

Re: no woooow

(Keiro, 26. 9. 2010 0:11)

Neposklesneš :-* Nikdo, kdo píše nemůže! :) Až na mě xD

Re: Re: no woooow

(Kira, 26. 9. 2010 1:37)

a mě, právě xD

malý postřeh

(Sax, 25. 9. 2010 23:33)

Keiro, všimla sis, že ve druhém i ve třetím Sonpu byla třetí povídka od Akyry a osmá ode mne?
A teď k výsledkům a hodnocení...
Děkuji všem čtenářům, že ten můj "pokus" četli, děkuji všem komentujícím, že k němu komentovali a děkuji všem, kteří pro něj hlasovali... Děkuji porotcům za jejich názory a gratuluji všem zúčastněným, ať už se umístili na jakémkoliv místě...
Tahle Sonp byla velice povedená...

teším sa výsledku

(angie, 25. 9. 2010 19:02)

vyhrali skutočne najlepšie poviedky, aj keď pri takejto konkurencii je ťažké povadať, ktoré poviedky sú lepšie ako ostatné.
moju úctu majú všetci autori, za neobyčajne nádherné diela, o ktoré sa s nami podelili
predovšekým by som chcela ešte raz vyjadriť totálne očarenie poviedkou 7x7x7, ktorá ma nesmierne zaujala, a rešpekt voči autorovi Bohové, proč?, poviedky originálnej a nesmierne kvalitne napísanej.