Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hodnocení SONPu

26. 8. 2010
Vražedná láska - Ebika

www.ebika.blog.cz

Tahle povídka, abych pravdu řekla, mě moc neoslovila. Sice měla jako jediná špatný konce, což dokážu ocenit, protože s nimi mám zkušenosti, ale myslím si, že si zasloužila lepší rozepsání.
Všechno se podle mě seběhlo moc rychle. V jeden den se setkali, nenáviděli a začali milovat. Pak je tam náhlý skok dopředu, kde už jsou spolu. A náhle Jeho smrt. Myslím, že tahle povídka má skvělý potenciál. Jen bych jí doporučila opravdu více rozepsat.

Hodnocení - 4

Sloužit a chránit! ... A milovat? - Lex-san

www.lex-san.blog.cz

V komentářích zaznělo, že je ta povídka jako pohádka a že je předvídatelná. Já říkám: No a? Co na tom? Mě se povídka moc líbila. Byla vtipná, oddechová, neodolatelná. Jistě, každý mohl poznat, že nakonec princátko skončí s kytaristou a zpěvák s manažerem. Ale to té povídce nijak neubralo.
Snad jen malá připomínka... Já vím, že je těžké dát dohromady dva lidi, kteří se naoko nesnáší. Ale pokus o znásilnění... Je to trošku známé. Nic ve zlém, já vím, že to v nějaké povídce mám taky. Možná ne v jedné.... Ale to té povídce nijak neubralo.

Hodnocení - 2

Flétna - Amatér


www.shounen-ai-povidky.estranky.cz

Od téhle povídky jsem trošku čekala víc. Maličko mě zamrzelo, že to vlastně bylo utnuté a nedokončené zrovna v tom nejlepším. Prakticky se v tom nic nestalo. Jen nás to uvedlo do budoucího děje, o kterém nepochybuji, že bude. (Jinak bude Keiro zuřit!)
Ale povídka byla osvěžující, vtipná a originální. Líbila se mi, ačkoliv mě nakrknul ten konec. Nějak mě nenapadá, co kromě konce, by se tomu dalo vytknout. Pravděpodobně nic. Takže se těšíme na další díly této povídky. :o)

Hodnocení - 2

Dveře - Kira

www.shin-yukiyuki.estranky.cz

Nejsem příznivcem sukní na mužích, dlouchých vlasů a vůbec jakékoliv stylizace mužů do žen. Nevím proč, přijde mi to přinejmenším zvláštní. Ale do téhle povídky to tak dokonale zapadlo, že se to ani nedá vyjádřit.
Originální nápad s rozdvojenou - místy mi přišlo, že i roztrojenou - osobností se mi moc líbil, kapela skvělá (přiznám se, že mi vůbec nedošlo spojitost s SS podle názvu skupiny, až když se to objevilo v komentářích) a manažer taky bezkonkurenční. Tahle povídka se mi moc líbila a jsem ráda, že soutěžila zrovna u mě. :o)

Hodnocení - 1- (za občasnou zmatečnost v osobách)

Zlý sen - Aby


tento autor stránky nemá

Přiznám se, že tahle povídka se mě bohužel vůbec nedotkla. Dle mého názoru (a jak jsem si všimla, tak i některých čtenářů) se v ní v podstatě nic nestalo. Pár, jeden zradil, druhý mu odpustil. Všechno se seběhlo tak neskutečně rychle, že by někdo řekl, že tam ta zrada vlastně vůbec nebyla.
Hříšníkovi bylo odpuštěno až moc rychle. Kdyby byla povídka více rozepsaná, byl tam nějaký důvod - kromě pití - proč ho podvedl, nebo se k tomu chystal. Kdyby se Say více bránil, chtěl mu to vrátit...
Mno to už jsem trošku sklouzla k tomu, jak bych to napsala já. Povídka má možný potenciál, ale rozhodně by potřebovala vzít za trochu jiný konec. Pár na začátku povídky - super!, zrada - taky dobrý, ale chce to něco víc. Přepsat to třeba na deset stránek! To bych si pak s chutí přečetla.

Hodnocení - 4

Chaotic - Keiro


Omlouvám se, pokud se budete někdo cítit podveden, ale tuhle povídku jsem napsala já. :o) Jsem ráda, že se Vám tolik líbila, ani ve snu by mě to nenapadlo. Děkuji moc za všechny hlasy.
A poklona Sax, která přišla s úžasnou teorií, která mě ani ve snu nenapadla. Vydedukovala si, že jsem povídku napsala já podle jména Keiran. Keiran = Keiro. Tohle mě při psaní absolutně nepřišlo na mysl. To jméno se mi prostě strašně líbilo. >_<
Tuto povídku pochopitelně já hodnotit nebudu!

Zloděj srdcí - Akyra 


www.tajny-svet.estranky.cz

Přiznám se, že tady moc nevím co říci. Povídka to byla hezká to ano, ale nějak se mi nelíbilo jak se choval Riderick. Na to, že byl za drsňáka se k němu choval až moc... Nevím přesně jak to nazvat. Zženštile? Ne, fakt nevím.
Ale jinak super! Povídka nepostrádala vtip a skvělé postavy. Opravdu byla hezká. Rozhodně se těším na další tvoje díla a ty to víš.:o)

Hodnocení - 3

I believe, I do believe - Sisi/čtenář


www.greenyaoi.blog.cz

Další z povídek, která si dle mého názoru zasloužila více pozornosti, co se týče rozepsání. Byla přinejmenším zvláštní. Na začátku ho nenávidí, pak ho otravuje u plakátu a on zuří ještě více. Pak najednou odpoví na inzerát v novinách a padne mu do náruče. Moc rychlé!
Bylo by třeba dobré nějak to protkat s minulostí, uvést tam, že se znali. Nevím... Jinak by povídka jistě dostala jiný spád a myslím, že by se i líbila více. Nebyla vyloženě špatná, ale bohužel nic světaborného.

Hodnocení - 4

Temní vládci snů - Sax

www.sax-say.estranky.cz

Originální! Líbil se mi ten nápad s ženskou kapelou, fandila jsem Markovi! Bylo to moc hezké, jen ten konec to trošičku zkazil. V komentářích bylo vytknuto, že se Kamil ke znásilnění postavil tak nějak moc laicky. Což v tomto případě opravdu byla pravda. Nemyslím si, že by se z toho dostal tak snadno.
Ale jinak nevím, co jiného tomu vytknout. Povídka se mi líbila, byla vtipná a Adrien mi tak trošičku připomněl Takumiho z Nany. Ale toho si nevšímejte! To anime mě dostalo:o)

Hodnocení - 1-

Vítr ve vlasech - Fialový puntík


autor stránky nemá

Hned v úvodu řeknu tohle - fandila jsem Mattovi! Ale to, že nakonec bude s ním mě ani ve snu nenapadlo. U téhle povídky se nedalo předvídat s kým bude. Matt se ke všem choval tak přátelsky, že se to poznat nedalo.
I když mi bylo hrozně líto Kiry, když zjistil, že Kisu má holku. Asi to musel být šok. Tahle povídka se mi moc líbila. Měla spád, vtip aj napětí. Jen to zakončení... :o)

Hodnocení - 2

Death Magnetic - Arrianne

autor též bez blogu

Mladík zamilovaný do nejlepšího přítele. Dalo by se říci, že je to ohrané klišé. Ale každý si to rád přečte. I já jsem to četla s chutí a radostí. Povídka byla úžasná, dokázala oslovit a manažer byl prostě k sežrání. :o)
I když já bych na místě Chrise Matta okamžitě zabila po tom, co by se mě druhý den po sexu zeptal, s kým že se to vlastně vyspal. O to víc byla ta povídka zajímavá!

Hodnocení - 1-

Slzy - Vincento

www.vincento.blog.cz

Zlato, mysli na to, co jsem ti říkala na ajsku, ju? Já chci pokračování! Tahle povídka si ho zaslouží, protože Dorien si zaslouží být s Aoiem šťastný! A já věřím, že bude.
Dost osobních požadavků a zpátky k povídce. Přiznám se, že nápad s prostitutem mi přišel trochu potrhlý. Ale jakmile jsem se do povídky začetla, nedokázala jsem se od ní odtrhnout. Musela jsem číst dál, abych věděla, jak to dopadne. Jen to s tím učitelem bylo trošičku moc brutální, aj na tebe. .o)

Hodnocení - 1- (za toho učitele)

Drabble pro hudbu - Nex


www.nex.estranky.cz

Jako jediná byla tahle povídka úžasná svou krátkostí. :o) Člověk se až někdy diví, kolik citů se dá vyjádřit v tak krátkém textu. Moc se mi to líbilo a osobně se těším na další tvá dílka, Nex!

Hodnocení - 1

Tak to by bylo k mému osobnímu hodnocení. Moc se omlouvám, každému komu se to nebude líbit. Je mi jasné, že jsem se třeba připravila o čtenáře, ale musela jsem být upřímná!


Hodnocení od diváků a výsledné pořadí


Diváci

1. Chaotic
2. Death Magnetic
3. Zloděj srdcí
4. Temní vládci snů a Vítr ve vlasech
5. Slzy
6. Flétna
7. Sloužit a chránit! ... A milovat?; Vražedná láska a I believe, I do believe
8. Dveře a Drabble pro hudbu
9. Zlý sen

Konečné vyhodnocení soutěže!

1. Death Magnetic - Arrianne
2. Zloděj srdcí - Akyra
3. Temní vládci snů - Sax a Vítr ve vlasech - Fialový puntík
4. Slzy - Vincento
5. Flétna - Amatér
6. Sloužit a chránit! ... A milovat? - Lex-san; Vražedná láska - Ebika a I believe, I do believe - Sisi/čtenář
7. Dveře -Kira a Drabble pro hudbu - Nex
8. Zlý sen - Aby

Diplomky budou v následujícím příspěvku! Všem moc děkuji za účast v soutěži a vítězům gratuluji!

Povídka, kterou jsem napsala já nebude v soutěži vyhodnocena, protože nebudu dělat diplom sama sobě! :oD

Vaše Keiro
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář