Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vyhodnocení

26. 8. 2010

Tenhle SONP byl velice vydařený, i když v jednom směru mě mírně zklamal. A to ve výběru témat. Ne, že bych někomu něco vyčítala to ne proboha!, ale všechno se to sneslo na umělce, což mě trošičku zamrzelo.

Čekala jsem, jestli se někdo chytne na sport, ale bohužel. Asi jsem jenom takový menší blázen já! :o)

Ale dost pitomých keců a hurá na hodnocení! :oD

A to je následující:
 

Možná naposled - Kira

 

www.shin-yukiyuki.estranky.cz

 

Tato povídka se mi moc líbila. Nebudu tvrdit, že to částečně není proto, že mám slabost pro hraničáře. :o) Celkově byl tento příběh hodně kritizován a propírán. Jak říkám mě osobně se moc líbila, i když se musím přiznat, že jsem více fandila páru z fantasie. :o)

Ale je mi trošičku líto, že se umělec nedal dohromady s kamarádem. Přesto tuto povídku hodnotím jako milou, odpočinkovou a velice příjemnou.

 

Hodnocení - 2

 

 

My angel Elrian

 

www.elrian.estranky.cz

 

Tak tady se přiznám, že jsem trošičku na rozpacích. Povídka má určitě velký potenciál, ale mě přišla taková trošičku divná (omlouvám se za ten výraz, ale nic jiného mě nenapadá). Povídka se mi jako celek moc nelíbila. Určitě tam byly i světlé chvilky, ale nelíbila se mi postava Luciena. V podstatě to byl takový malý hajzlík, který nejprve odmítl jeho obrazy, aby ho k sobě dostal a připoutal. Potom najednou, když ho vlastně měl, tak se rozhodl, že mu obrazy vystaví a tím ho vlastně ztratí. Takže taková hra na kočku a myš.

Chápu, že asi měl být zápornou postavou, ale myslím si, že tohle bylo trošku moc překombinované.

 

Hodnocení – 3-

 

Skutečnost nebo fikce?Akyra

 

www.tajny-svet.estranky.cz

 

Jedním slovem: Zamilovala jsem se do Ravena. Ehm… To bylo trochu víc slov než jedno, co? :o) V prvním řadě bych ráda řekla, že autor asi četl Eragona, že? Ne že by to bylo na škodu, koneckonců draky má rád opravdu každý. Nebo si to aspoň myslím.

Povídka byla skvělá. Nechyběl jí vtip, fantazie a grácie. Ovšem jediná věc, kterou musím vytknout je to, že se vše seběhlo moc rychle. Jeden den se potkali, nenáviděli a zamilovali. Jsem asi staromódní, nebo jenom nevěřím na lásku na první pohled, ale bylo to opravdu hodně uspěchané. I proto je moje hodnocení následující.

 

Hodnocení – 1-

 

 

Síla ohně Retro

 

http://povidky-retro.blog.cz

 

Tahle povídka byla moc hezoučká. Od začátku totiž nebylo jasné, kdo je ten neznámý mladík, kterého zachránili z té hořící pizzerie. A moc se mi tedy líbilo to gesto na konci. Tedy s tím hasícím strojem. Ale také bych ocenila pokračování, protože by mě velice zajímalo, jak by Aaron zareagoval na to, že je Sam bohatý. A hlavně jak by si ti dva k sobě našli cestu.

I když, jak podotkl nějaký komentátor, i tento konec dokáže rozjitřit fantazii čtenáře a to je samozřejmě také výborný faktor. Takže si myslím, že jestli bude chtít autor pokračovat, tak tím všechny potěší.

 

Hodnocení – 1

 

Černobílý přítelIchigo Yuiko

 

www.zrcadlo-reality.estranky.cz

 

Tady mě moc nenapadá k hodnocení. Osobně jsem se strašně těšila, jak někdo zpracuje téma sport. Moc přihlášených do tohoto tématu nebylo, což mě mrzelo. Ovšem tahle povídka mě zklamala. Jak psali čtenáři – všechno se seběhlo moc rychle.

Gabriel byl nejprve strašnej ledovec, pak najednou byl hvězda týmu – bez jakéhokoliv vysvětlení, proč vlastně odešel – pak se zase vrátil, pomohl jim vyhrát a dal se dohromady s Kryštofem. Bohužel povídka mě opravdu zklamala…

 

Hodnocení – 4

 

Mea CulpaLady Shadow

 

www.nihility.blog.cz

 

Povídka velmi vydařená a velmi čtivá. I když tady někdo zmiňoval, že je to standardní námět… No a? Záleží na podání autora. A já osobně musím říct, že to autor podal naprosto brilantně!

 

Hodnocení – 1

 

Amor ut lacrima: Oculis oritur, in pectus cadit Lex-san

 

www.lex-san.blog.cz

 

Tady mám jenom jediné slovo. Nádhera! Tahle povídka mě totálně dostala. Byla jsem ráda, že nakonec byl onen vězeň pirát, který napadl ten ostrov. Moc povedené a velmi se mi to líbilo. A ta scéna v kostele! Mňam. *mlsné olíznutí se*

Poklona!

 

Hodnocení – 1

 

Ohnivá láskaSax

 

www.sax-say.estranky.cz

 

I tahle povídka byla moc vydařená a líbila se mi. Jsem ráda za to, že bratr pomohl Florianovi a Rosovi, aby mohli najít společné štěstí. Jen se mi trošičku znelíbil Florian tím, že byl popsán trošičku jako dítě… Omlovuji se, ale tohle mi nějak nesedí.

Ale jinak povídka moc krásná a skvěle se četla! .o)

 

Hodnocení – 1-

 

 

Tanec s hadyAdrien Assagir

 

www.psano-krvi.blog.cz

 

Přiznám se, že mi docházejí slova, protože tento SONP byl podařený a kvalitní povídky se tady jen sypaly. I tato povídka se mi velice líbila a jsem ráda, že Mikko skončil s Alexem. Honil se za iluzí a nakonec našel to co hledal, aniž by to vlastně hledal. :o)

 

Hodnocení – 1

 

Renesanční člověkSisi

 

www.blikokamih.blog.cz

 

V první řadě se tady musím omluvit autorovi a trošku se ospravedlnit. Měla jsem uvést, že se jedná jen o jakýsi prolog k příběhu, který bude pokračovat. I přesto, že je to úvod, tak se mi tato povídka nelíbila. Je mi to líto, ale opravdu mě vůbec neupoutala. Byla na mě trošičku vulgární a ještě méně pochopitelná.

 

Hodnocení – 5

 

Výkřik za hradbou ZoufáníDaisuke

 

www.oyas.blog.cz/

 

*nadšení!* Já to nemůžu napsat jinak. Tahle povídka mě tak strašně zasáhla, že nenacházím slova. Povídka jednoznačně úžasná, dokonalá a nejen proto, že autor odhalil sebe sama a to mě naprosto srazilo na kolena. V dobrém slova smyslu samozřejmě.

Omlouvám se není to smysluplné hodnocení, ale je to nádherné, skvělé a výborné! Nemám jiných slov! Kloním se až na zem!

 

Hodnocení – 1*

 

Stratene v spomienkachMushu

 

www.cup-of-tea.blog.cz


Ačkoliv hned od začátku bylo téměř jasné, že spolu nebudou, že to prostě nemá být, nedokázal se od toho čtenář (nebo tedy aspoň já) odpoutat, protože stále doufal v zázrak.

Velice čtivá a poutavá povídka. Nějak si neumím představit, že by to skončilo jinak. Takže velká poklona autorovi.


Hodnocení - 1

 

Trable s trubadúrem Darkalcuno

 

Stránky ve vývoji :o)

 

Roztomilé! Povídka byla neuvěřitelně roztomilá, i když podle mě spolu utekli až moc rychle, ale to jí neubralo na kouzle. Moc povedené a scéna, kdy přinutil prince převléknout se do ženských šatů, byla bezkonkurenční! I když na ten konec to nemá! Bratra jsem si velice oblíbila.

 

Hodnocení – 2

 

Like butterflyYuiko

 

my-world-povidky.blog.cz (momentálně pozastaven)

 

Taková malá jednohubka na závěr celého SONPu. Skvělá, čtivá a strašně rychlá. :o) Ale vůbec jí to neublížilo. Právě naopak. Kouzlo bylo právě v oné krátkosti. Jen tak dál!

 

Hodnocení – 2

 



Výsledky hlasování:

1. místo - Výkřik za hradbami Zoufání - Daisuke
2. místo - Strateno v spomienkach - Mushu
3. místo - Skutečnost nebo fikce? - Akyra
4. místo - Ohnivá láska - Sax
5. místo - Tanec s hady - Aidrien Assagir
6. místo - Amor ut lacrima - Lex-san
7. místo - Trable s trubadúrem - Darkalcuno
8. místo - My angel - Elrian
9. místo - Mea Culpa - Lady Shadow
             - Like a butterfly - Yuiko
10. místo - Renesanční člověk - Sisi
               - Síla ohně - Retro
11. místo - Černobílý přítel - Ichigo Yuki
               - Možná naposled - Kira
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

(>^.^<)

(Yuiko, 28. 8. 2010 16:08)

Jeee xD No jo já vim, dost sem to usekla :D Nj, lennost mě neomlouvá xD Já vlastně všechno píšu dost krátký :D Ale sem ráda, že se ta povídka aspoň trochu líbila ^^ A díky těm několika jedincům, co mi dali hlásek x)))

...

(Sax, 28. 8. 2010 16:08)

Keiro, děkuji za hodnocení i za Sonp... opravdu byla vydařená a bylo těžké rozhodnout se pro tu nejlepší povídku... ^_^
Také děkuji těm, co pro mou povídku hlasovali, či ji komentovali... ^_^
A gratuluji všem, co se zúčastnili, ať už se umístili jakkoli... ^_^

ďakujem

(Mushu, 28. 8. 2010 16:07)

Nie si prvá Keiro, kto mi povedal, že moja poviedka sa nedala nedočítať do konca:D A hoci mi to všetci prízvukujú, neviem čím to je. Naozaj, nie je to tá falošná skromnosť, alebo také niečo, proste naozaj nevidím na svojom štýle nič, čo drží čitateľa:) Máš pravdu, aký by mohol byť iný koniec? Neobľubujem happy endy a pri jeho chorobe to ani nebolo reálne. Po pravde ma napadlo, že si Adam naňho po odchode spomenie, ale to mi prišlo nereálne a neskutočné.

A čitateľom ďakujem za druhé miesto^^ prvý SONP a ja som sa takto dobre umiestnila. Veľká vďaka, že ste to vôbec čítali, aj keď ste dali hlas niekomu inému...

:-)

(Elrian, 28. 8. 2010 16:07)

Ach Keiro, ta soutěž byla opravdu úžasná, moc ti za ní děkuji/děkujeme. Jsem ráda, že jsem se zúčastnila a doufám, že v budoucnu bude nějaká SONP 3 :-) Jinak v tom hodnocení s tebou musím souhlasit...bylo to divný :-)A děkuji za diplomek, je úžasný :-)
Ke čtenářům: - Opravdu mě hřeje u srdce, že pro pár lidí byla má povídka nej... děkuji :-):-)
Jinak mě naprosto okouzlila povídka Amor ut lacrima a to okouzlení mi vydrželo až do hlasování...Samozřejmě nebyla jediná, ale vybrat jsem si mohla jen jednu :-)